Direktlänk till inlägg 27 april 2015

Läkarbesöket.

Av Jenny - 27 april 2015 10:50


 

Kom precis hem från läkarbesöket, höll på och försova mej, för inatt fick jag mej en skön natt. Vaknade lika dant som jag somnade och de hör inte till vanligheten.

Annars vänder jag och vrider på mej, vaknar titt som tätt och måste vända mej om för nån arm har somnat eller nån kroppsdel gör ont. Eller så vaknar man av dessa konstiga mardrömmar.

 

Läkarbesöket gick bra, känner mej nöjd men ändå lite stressad inombords. Som tur är har jag mitt jobbkvar på Bring Frigo . Så han ville ju att man skulle komma ut i jobbet så snart de går med och arbetsträna. 

Vilket jag själv vill oxå, så han sjukskrev mej yttligare till sista augusti för och sen prova på och arbetsträna i september.

Och de känns helt ok, nu har jag nåt att jobba för, även om man inte mår så värst så är ju ändå målet att ta sej til jobbet igen och nu har man lite mer att jobba för. 

Sen på denna väg skulle jag oxå lära mej att inte köra på i 300 utan lyssna av på alla singelar kroppen ändå ger mej.

Så nu blir de ett långt samtal med min psykoterapet imorn och så har vi mer att jobba på.

 

Klurar på och jag sla ringa till chefen och tala med han nu elr om jag ska vänta.

Känns inte som man är så populär nu när man gått hemma så länge, (sedan november 2014 ). Men skulle nog ändå kännas skönt på någe sätt och få ett prat med han oxå.

 

Känns ändå nånstans i allt de hopplösa att man ska komma tillbaka till jobbet igen, även om jag kanske aldrig kommer tillbaka 100% så siktar jag ändå på i vart fall 50 % nästa år.


Tankarna av att vilja förvinna ur livet kommer ju titt som tätt men idag ser jag en ny framtid, men jobb och pengar på kontot igen :) 

Vissa dagar är ju sämre än andra men när man har en specialistläkare  och psukoterapet i ryggen så känns jobbet lättare.


Min förra år med sjukdomproblematik som då varade i 7 år, hoppas jag verkligen att jag får slippa. de var tuffa år och långa år utanför samhället. Dit vill jag inte igen men samtigt vill jag bli frisk. Vill bli helt fullt frisk som alla andra. MEN de talade min läkare om att jag alltid kommer ha PTSD:en MEN att jag skulle lära mej att ha de bakom mej i stället för framför.

Hmm ja de blir mkt och ta tag i.


Han ville även att man skulle ut och röra på sej och jag har alltid försökt i den mån det går att göra de, men då jag inte kunnat pga smärtan så har jag ju fått ta det.

Men nu skiter jag i att jag får det tillbaka, känner mej ännuj mera trasig när jag inte får röra på mej som jag alltid har gjort. 

Så nu ska de spåret minst en gång om dagen.:)


Och jag fick med mej en kompis idag som tyvärr oxå är sjukskriven så nu kan man peppa varann, för de finns inget bättre som medicin än att röra på sej :)


Hörs snart igen :)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 21 april 2016 09:18

Följ med till min nya blogg . Fräschare , roligare och mkt bättre :) http://nouw.com/JennaMaidens Vi ses där :) ...

Hej

Av Jenny - 20 april 2016 22:31

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 1755107051"

Av Jenny - 20 april 2016 22:14

Dagen började med en himla brak start . Min bästa vän kom på besök på Mörra men de va inte bara hon som kom , utan det drällde in folk för o göra det sista på toan . 5 gubbar , plus att jag var tvungen och dra vid 11 snåret för o byta däck på bil...

Av Jenny - 15 april 2016 08:36


Fina inge bättre än o vakna och mannen i mitt liv sover . Det bästa är och bara mysa in sej . Har en liten hund som oxå tar alla chanser att få mysa lite :) Jaha nu har vi fått 3: an vi stått i kö på ett tag , det kom tydligen ingen mer på ...

Av Jenny - 13 april 2016 10:15

Vaknar med ett stort hat till allt . Hade lust och kasta ut mattläggarna. När jag kom upp och skulle gå ut med hundarna så hade dom saker i hela jävla hallen , fick börja med o kasta ut grejerna .. Suck hoppas denna skit snart är över . För...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<<
April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards