Direktlänk till inlägg 30 april 2015

Mina innersta tankar..

Av Jenny - 30 april 2015 14:09



Hej igen Bloggen:)


Tänkte ta mej en sväng med min hund i spåret men vaknade ju så sent och måste få i mej lite energi så får vänta tills man smällt maten. Och då tänkte jag blogga lite mer, för det är kul och skriva och det är även bra för mej. Blir ju lite extra jobb i mitt huvud.

 

Satt och tänkte lite om hur det var när jag var liten, efter jag fick en kommentar av en mycket fin gammal klasskompis. 

En typiskt "trigger" som dök upp. 

Även att jag förtränger saker hör och oxå till min ptsd, man försöker i vardagen att förtränga allt som hör till triggers och flachsback och då tyvärr raderar man ut mkt av sitt närminne och även gamla minnen. 

Har även förträngt massor från mina barns uppväxt, vilket är jättesynd. När dom kommer och berättar saker som hände dom när dom va små och allt jag kan säga är att jag inte minns det.'

 

Jobbigt  för dom att ha en mamma som inte minns så mkt men hoppas att mitt minne kommer mer och mer.

Och minns ju då inte så mkt från min barndom, minns bara små fragment men om man pratar om de kan de komma upp mer minnen.

Så har ni minnen av mej från min uppväxt så berätta gärna :)

 

Usch får gråten i halsen när jag ens kommer nära min tid i skolan, för den va inte kul. Vet att jag inte kände mej som dom andra. Vet att jag kände mej utanför, men vet inte varför jag skulle kännt mej så.

Min skoltid är bara ett stor blurr av massa intryck och små korta frekvenser.

 

Vet att jag ändå på någe sätt trivdes i skolan, där var min tillflykt och få vara "ifred" Även efter skolan då man hängde med vänner så var de oxå en tillflykt. 

Nu var de ju så att jag inte fick vara ute så mkt som mina andra vänner, var alltid tvungen att anpassa mej efter vad min far tyckte, annars fick jag stryk och utegångsförbud.

 

Vet att jag var tvungen att vara hemma när gatulamporna tändes, och på vintern tändes dom ju runt 16 då de vart mörkt. Och de jag minns är att då var ja tvungen att vara hemma.

På sommaren tändes dom vid 21 och då var de bara att knalla hem fast alla andra fick vara ute. Minns inte hur gammal jag var när jag hade dessa krav men kan vart runt 12 år.

 

När jag började 1:an på norra skolan som det då hette, gick jag med tunga steg till skolan, va inte alls kul.

Jag var elak då när jag gick mellan 1 till 3:an, mobbade en tjej som sedan vart min bästa vän i 4:an.

Det jag minns är att jag rykte henne i håret och sparkade henne på benen när vi stog i kö till klassrummet.

usch fy va elek jag var.

Kan inte förstå varför jag var så elak, men hatade mer eller mindre alla som var i min klass. Varför vet jag inte men jag mådde nog inte bra då heller.

Gillade inte att gå i skolan .. mamma fick cykla och dra mej till skolan minns jag då jag slöade för att ta mej dit. För ville inte alls till skolan.

Och barn brukar ju tycka den tiden är kul innan alla krav kommer men inte jag.

Mycket av min uppväxt förstår jag inte , många saker som jag vill ha svar på. men många av dom kommer och få bli frågetecken. Då min mor som har en del svar inte lever idag.

 

R:I:P mamma!

 

Mår fortfarande dåligt av att jag var så elak mot den tjejen, det kommer upp ibland när man åker förbi skolan och tankarna kommer upp igen.

Hon kan ju inte heller mått så bra, men hon hade en mycket fin familj som stöttade henne och hade mycket kärlek runt sej. Och idag har hon det bra vad jag sett  :)

 

Även när jag kom upp i högstadiet så kände jag mej som att jag strävade efter att få vänner men jag kan tänka mej att jag nog inte var så lätt att umgås med. 

Säkert instängd och sluten. 

Jag hade mycket vänner men kände mej alltid utanför, men det är nog bara min egen känsla och säkert inget som dom märkte av .

Men vet att jag alltid kämpade med att bli omtyckt eftersom hemma var de bara kaos JÄMT.

Hur man än gjorde så fick man stryk och på nätterna fick man aldrig sova.

 

Så nu har jag haft lite terapi med mej själv. Dags för en promis och rensa huvudet.

 

 

Fuck life sometimes!

 

 
 
Ingen bild

Diana

1 maj 2015 23:39

Tänk om man hade vetat..... hade man kunnat hjälpt till då?
Det är sånt ja kan fundera över. Tänk va mycket som kan hända bakom stängda dörrar.... mycket man inte vet.
Kraaaam på dig 💖

 
Ingen bild

Jenny

3 maj 2015 19:20

jag för står att du har spåna tankar men inget man kan lägga på ett barn. Men man undrar ju lite att in lärare undrade o funderade på att inget var fel. Var ju inte direkt närvarande på lektioner och betygen va ju i botten.
Tack Diana de värmer <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 21 april 2016 09:18

Följ med till min nya blogg . Fräschare , roligare och mkt bättre :) http://nouw.com/JennaMaidens Vi ses där :) ...

Hej

Av Jenny - 20 april 2016 22:31

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 1755107051"

Av Jenny - 20 april 2016 22:14

Dagen började med en himla brak start . Min bästa vän kom på besök på Mörra men de va inte bara hon som kom , utan det drällde in folk för o göra det sista på toan . 5 gubbar , plus att jag var tvungen och dra vid 11 snåret för o byta däck på bil...

Av Jenny - 15 april 2016 08:36


Fina inge bättre än o vakna och mannen i mitt liv sover . Det bästa är och bara mysa in sej . Har en liten hund som oxå tar alla chanser att få mysa lite :) Jaha nu har vi fått 3: an vi stått i kö på ett tag , det kom tydligen ingen mer på ...

Av Jenny - 13 april 2016 10:15

Vaknar med ett stort hat till allt . Hade lust och kasta ut mattläggarna. När jag kom upp och skulle gå ut med hundarna så hade dom saker i hela jävla hallen , fick börja med o kasta ut grejerna .. Suck hoppas denna skit snart är över . För...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<<
April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards